İstanbul bayan arkadaş ilanları

Bayan arkadas ariyorum istanbuldan evlenmek için

Adı: Samet

Yaş: 29

Nereden: İstanbul / Bagcilar

Meslek: Özel firma

Medeni durumu: Boşanmış

Mesajı: Slm ben samet istada yasiyorum avrp yakasinda ozel bir firmada calisiyorum. 29 yasinda uzun boylu yapili esmer kibar beyfendi biriyiriym. Saygili durust bir insanim herzaman hedefleri olan bir insanim bos muhabbedleri sevmem bos da konusmam. Soyledigimi yaparim. Kibirli degilim ama gururlu bir insanimdir. Deger verdigim insani sonuna kadar korur sahiplenir kiskanirim. Iki yil once evlendim ayrildim bosandim su an hic bir alakam yoktur bekarim.

Ailemle yasiyorum. Benim gibi bosanmis olan yasi 22 35 arasi bayanlar oncelikli tercihim. Ama bekar aklı başında hic evlilik yapmamis arkadaslarlada pekala gorup tanisabilirm ama onceligim profilime daha yakin olan bayan arkadaslar. Biraz uzun yazdimi dusunuyor kendimi ve beni arayacak olan arkadaslari telde tanimak istiyorm. Avrp yakasi bagcilarda oturuyorm. Yakin semtlerde veya avrp yakasi tercihim il disi veya ulke disi arma cagir yapmayin ilgilenmiyorm tskler tel. armadan once lutfen ust kismi okuyun.

Arkadaşlık ilanları

Size uyumlu olabilecek ilanlar

Bu ilana mesaj gönderin!

DİKKAT "Mesajınızın onaylanması için, numaranızın doğruluğunu teyit etmek amacıyla size WhatsApp üzerinden geri dönüş yapacağız."


Başa dön tuşu